Lisansüstü Programlara Giriş Sınavı Değerlendirme Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

Tezli Yüksek Lisans Programı Kazanan Adaylar

Tezsiz Yüksek Lisans Programı Kazanan Adaylar

Aday Öğrenci Numaraları

KAYIT İÇİN YAPILACAK İŞLEMLER:

Dokuz Eylül Üniversitesi web sayfasında, anasayfada, üstte bulunan (DEBİS) sekmesinden giriş yapmanız gerekmektedir.

Bunun için;

“Kullanıcı Adı” olarak yukarıdaki listede “Aday Numaranızın” yanında bulunan “Öğrenci Numarasını” (2024880… ) yazarak, yanında bulunan kutucuktan “@ogr.deu.edu.tr” seçmelisiniz (Örnek 2024880111@ogr.deu.edu.tr).

“Şifre” olarak da doğum tarihinizi gün, ay, yıl şeklinde birleşik olacak biçimde (GGAAYY) (Örnek 01011980) giriş yapabilirsiniz.

Açılan sayfada, solda, 7. satırda bulunan “Yeni Kayıt İşlemleri”ni tıklayalım.

Burada sizden istenen bilgileri tüm sayfalara doğru olarak girmeniz gerekmektedir.

Son olarak tüm bilgilerinizi onaylamanız gerekmektedir.

“Aşağıda listelenen (ön başvuru sırasında beyan etmiş olduğunuz) “”istenen evrakları””

05-06-Eylül 2024 tarihleri arasında Enstitümüze teslim etmeniz gerekmektedir.”

Tüm bu işlemlerden sonra Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimi’nin onayıyla kaydınız tamamlanmış olacaktır.

İSTENEN EVRAKLAR

1. Nüfus Cüzdan Fotokopisi

2. 2 Adet Fotoğraf

3. Ales Belgesi

4. Transkript

5. Mezuniyet Belgesi

6. Tecil İsteyenler İçin Askerlik Durum Belgesi

7. DOKTORA Öğrencimiz tüm bu evrakların yanı sıra Yabancı Dil Belgesi, Yüksek Lisans Transkripti ve Mezuniyet Belgesi (Diploma) getirmelidir.

*** Herhangi bir enstitüde Tezli Yüksek Lisans veya Doktora kaydı bulunanlar, Enstitümüzde aynı programa kayıtlanamayacaktır. Öncelikle ilgili birimden kaydını sildirmesi gerekmektedir.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPACAKLARDIR

“Kullanıcı Adı” olarak yukarıdaki listede “Aday Numaranızın” yanında bulunan “Öğrenci Numarasını” (2024880… ) yazarak, yanında bulunan kutucuktan “@ogr.deu.edu.tr” seçmelisiniz (Örnek 2024880111@ogr.deu.edu.tr).
“Şifre” olarak da doğum tarihinizi gün, ay, yıl şeklinde birleşik olacak biçimde (GGAAYY) (Örnek 01011980) giriş yapabilirsiniz.
Öncelikle linke (https://kayit.deu.edu.tr/index.php) tıklayıp, öğrenci numaranız ve şifrenizle giriş yapmalısınız.
Açılan sayfada, adres bilginizi güncellemelisiniz.
Daha sonra;
“Ders Kayıt”ı tıklayarak 3 adet zorunlu, 4 adet seçmeli ders olmak üzere toplam 7 adet ders seçimi yaparak kaydınızı onaylamalısınız.
Sistem tarafından, öğrenci numaranız dikkate alınarak 21.000 TL borçlandırılacaksınız.
Bu borcu, ilgili bankaya öğrenci numaranızla yatırabilirsiniz.

adresinden, yukarıda belirtilen şekilde giriş yaparak “Yeni Kayıt İşlemleri”ni tıklayalım.
Son olarak tüm bilgilerinizi girdikten sonra “ONAYLIYORUM” kutucuğunu işaretlemelisiniz.
Aşağıda listelenen (ön başvuru sırasında beyan etmiş olduğunuz) “istenen evrakları”
05-06-Eylül 2024 tarihleri arasında Enstitümüze teslim etmeniz gerekmektedir.
İSTENEN EVRAKLAR
1. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
2. 2 Adet Fotoğraf
3. Transkript (Lisans)