Lİsansüstü Programlara Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi ve Kayıt İşlemleri Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 05-09-2018

Lisanüstü Sınav Sonuçları

Öğrenci Numaraları

Kazanan adaylar 10-11 Eylül 2018  tarihleri arasında kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur.

(Not: Kazanan adaylar, okul numaralarını Enstitü Web sayfasından öğrendikten sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi WEB ana sayfasında yer alan DEBİS Giriş hanesine (üstte sağ köşede ortada), Kullanıcı adı olarak okul numaralarını (yandaki seçenekte ogr.deu.edu.tr seçilecek), şifre olarak doğum tarihini (gün/ay/Yıl) gireceklerdir. Bu alanda gerekli görülen yerler doldurulacaktır.

Tezsiz yüksek lisans öğrencileri, harç miktarının belirlenmesi amacıyla okul numaraları ile  web kayıt üzerinden ders seçim işlemi yapacaktır. Ders seçim işleminden ve oluşan harcını yatırdıktan sonra öğrenci ilk kayıt bilgilerini doldurabilecek ve onay işlemi yapılacaktır.

DEBİS Giriş İşlemlerini tamamlayan öğrenci adayları kesin kayıt belgelerini aşağıdaki sıraya göre Enstitümüzden temin edecekleri öğrenci dosyasına yerleştirip, enstitümüz öğrenci işleri bürosuna 10-11 Eylül 2018 tarihleri arasında teslim etmeleri gerekmektedir.

İstenen Evraklar

1) Askerlik durum belgesi (Erkek öğrenciler için)

2) 4 Adet fotoğraf

3) Öğrenim harcı ödeme makbuzu (Tezsiz YL Öğr. İçin)